Diskaun 70% untuk 3 Panduan Online Marketing ( 5 Hari Sahaja )

Assalamualaikum.

Terima kasih kepada semua follower Suffian Salahudin.

Doakan saya sihat untuk tahun 2019.

Tuan-tuan & Cikpuan semua.

Untuk mencapai kejayaan dalam online marketing, paling penting, anda perlu kuasai 3 skil ini.

Iaitu :

  1. Skil Kenalpasti ‘demand’ dalam pasaran
  2. Skil Marketing
  3. Skil Close Sale & Follow-up

Inilah skil asas untuk berjaya buat jualan di internet.
Mantapkan asas ini dulu, sebelum anda pergi ke arah advanced.

Ketiga-tiga skil ini ibarat kerusi tiga kaki.
Kurang salah satu, boleh jadi punca untuk jualan gagal berlaku.

Jadi, untuk membantu anda mahir ketiga-tiga skil ini, saya ada 3 panduan untuk anda kuasai 3 skil penting ini.

Panduan #1 : Video Kenalpasti Produk Hot

Dalam panduan ini saya tunjukkan kepada anda macam mana nak pilih produk, sebelum saya decide untuk jadi ejen/stokis/buat produk sendiri.

Ada 5 ciri produk yang berpotensi ‘high demand’ & mudah jual.

Semuanya diterangkan dalam video ini.

Ramai usahawan online yang saya jumpa, mereka tersilap di bahagian ini lagi.

Mereka dah labur jadi ejen atau lebih sedih lagi, buat produk sendiri ‘syok sendiri’ bernilai puluhan ribu ringgit, TANPA buat research.

Ini step yang mustahak.

Jika step ini tersilap, maka skil marketing dan close sale power pun, susah nak jual.

Saya sertakan sekali 23 contoh produk yang orang Kedah kata -> ‘boleh pi’

Jumlah video = 2 video
Durasi = 63 minit
Harga = RM97

Panduan #2 : Panduan Ads Prep.

Macam mana nak buat marketing online ?

Ada banyak cara.

Saya prefer FB Ads.
Sebab ia user-friendly & bila dibuat dengan cara yang betul, lumayan.

Dalam panduan video ini saya terangkan & demo kepada anda 2 jenis post iklan yang saya gunakan sepanjang 2018.

Ini antara teknik iklan yang saya guna sepanjang 2018.

Untuk pasukan jualan saya, alhamdulillah, bentuk iklan ini membantu kami capai jualan 7-angka setahun.

Belajar bagaimana untuk anda buat pada bisnes anda.

Contoh iklan juga disediakan untuk lebih mudah faham.

Total video = 9 video + 1 pdf
Durasi = 68 minit
Harga = RM97

Panduan #3 – Seni Close Sale & Follow Up

Dah dapat nombor prospek, tapi tak berjaya close, memang rugi.

Saya sediakan panduan close sale sekali.

Dan dalam panduan ni, siap ada panduan follow-up dan panduan aftersale (untuk dapatkan repeat sale)

Lengkap.

Tinggal anda nak hadam dan take action.

Kandungan = 14 video + 1 pdf
Durasi = 105 minit
Harga = RM97

Peringatan

Ini panduan-panduan yang saya terbitkan sepanjang tahun 2017.

Ia bukan terbaru/terkini dan sebagainya. Ia teknik terdahulu, yang masih berkesan sampai ke hari ini.

Panduan Ads Prep sampai hari ini testimoni baru masih ada.

Sebab saya banyak fokus kepada psikologi manusia.

Psikologi manusia tak berubah.

Kenapa manusia membeli, tak berubah.

Teknologi saja berubah.

Berapa Harga Ketiga-tiga Panduan Ini ?

Kalau ikut harga asal, RM97 x 3 = RM291.

Tapi, special sempena tahun baru ini, saya tawarkan kepada anda :

RM97 sahaja.

Satu harga yang sangat berbaloi dan tak masuk akal.

Macam beli 1 percuma 2.
( Kalau anda dah lama follow saya, anda memang kenal saya tak pernah buat promo diskaun untuk panduan. Ini first time. )

Kenapa Offer Ini Saya Beri Kepada Anda ?

Ada banyak sebab.

Pertama, saya nak celebrate kejayaan hit 20,000 follower.

Ia hadiah saya kepada anda. Terima kasih atas sokongan.

Kedua, ini sebagai ‘comeback’ saya dalam internet marketing.

2018, saya langsung tak launch apa-apa panduan.

Saya banyak bekerja di belakang tabir untuk hadapi sendiri cabaran pasaran online.

Saya turun padang, hadapi sendiri perubahan dalam pasaran.

Iklan cara dulu dah tak berkesan. Close sale cara dulu dah tak berkesan. Saya rasa apa yang anda rasai.

Jadi 2018, saya TURUN PADANG & BUAT. Bukan SEMBANG.

Ya lah.
Macam mana nak keluarkan panduan, kalau diri sendiri tak kotorkan tangan buat kerja-kerja, kan ?

Dipendekkan cerita, ini team yang saya jaga sepanjang 2018.
( Yang botak, dengan arrow putih tu saya )

Staf sale asalnya 21 orang, lama kelamaan jadi 63 orang.

Macam-macam cabaran sebenarnya untuk bina ‘Million Dollar Sales Team‘ seperti ini.

Pendek kata….2018 saya ‘masuk gua’ kutip pengalaman.
2019, I am back !

Jadi, sebagai comeback, panduan combo ini ialah yang pertama untuk 2019.

Serius, panduan combo ini banyak membantu saya sewaktu dengan Team 2018 saya ini.

Plus, Ada 3 Bonus Tambahan untuk Anda

Jika anda mendapatkan tawaran ini, bukan 3 panduan saja saya bagi.
Saya tambah lagi 2+1 iaitu :

Bonus #1 : Panduan Iklan Jenis ‘Untapped Niche’

  • Ini panduan iklan yang saya rakam khas untuk anda yang mengalami saingan sengit dari pesaing.
  • Saya tunjukkan kaedah iklan yang saya gunapakai untuk produk yang tinggi persaingan.
  • Contoh-contoh pun saya bagi untuk rujukan anda.

Bonus #2 : Panduan Ads Prep Part 1 – Cara Bina Headline yang Tarik Perhatian Pembeli.

  • Ini video panduan yang saya ceritakan khusus tentang cara hasilkan headline yang ‘attract’ pembeli untuk berhenti dan baca iklan anda.

Bonus #3 : Untuk panduan-panduan 2019, anda dapat akses dengan harga special

Ya, apa saja panduan terbaru saya selepas ini, anda dapat akses pada harga 10-50% lebih rendah.

But, still. Panduan ini bukan untuk semua orang.

Panduan saya ini tidak sesuai untuk semua orang.

Siapa yang tak sesuai ?

Orang yang impikan hasil yang lebih, tanpa berusaha lebih.

Nak hasil lebih, kena usaha lebih. Itu realiti. Tak ada shortcut.

Tahun 2019 ini tahun yang mencabar.

Sepatutnya inilah tahun untuk kita lebih bekerja keras.

Patutkah kita masih mengharapkan benda ‘yang mudah’, ‘yang goyang kaki dapat duit’ & ‘yang cepat kaya’ ?

( Syarikat besar pun struggle, lagilah kita yang kecil ini. Lagi logik kena usaha lebih)

Tetapi, kalau anda :

  • Sanggup untuk berusaha lebih sedikit dari orang lain,
  • Anda yakin usaha kena kuat baru hasil padu,
  • Anda yakin selepas susah mesti ada senang.
  • Anda percaya jalan kejayaan ini, memang kena tempuh susah dulu. Tiada jalan singkat.

Then, saya rekemen untuk anda dapatkan tawaran combo ini.

Jemput dapatkan tawaran combo ini.

 RM291  RM97 sahaja.
( Terhad sehingga 11.30 malam, Jumaat 11 Januari 2019 )

Ya, RM97 sahaja.

Kalau anda berbelanja di Tesco, RM97 ni suku troli pun tak sampai.

Jika produk anda untung RM10/unit, hanya 10 unit saja untuk pulang modal.

Dan anda terus boleh guna panduan ini, tanpa bayar bulan-bulan macam kereta/rumah/yuran tadika anak.

Sekali bayar sahaja, sangat berbaloi ( dengan syarat anda beli, tak peram ).

Dan jualan akan ditutup pada hari Jumaat, 11 Januari 2019, jam 11.30 malam.

Pilihan di tangan anda.

Saya sudah sediakan panduan-panduan pada harga yang sangat berbaloi.

Come, be my customer & surely anda tak akan menyesal.

Money Back Guarantee untuk Anda

Dapatkan panduan ini, dan dalam masa 60 hari, jika anda ada sebarang benda yang anda tak puas hati, emel/pm saya. Saya akan refund tanpa sebarang soalan.

Anda beli baru 1 hari pun, kalau anda nak refund, saya refund.

( Saya amat terbuka isu refund. Tak pernah orang minta refund dari saya, saya tak bagi. Bukan gimik marketing semata-mata. Memang saya bagi refund )

Bagaimana Nak Dapatkan Tawaran Ini.