Rakaman 35 Minit – Panduan Bagaimana Menghasilkan Headline Iklan yang Buat Pelanggan Teruja untuk Beli Produk Anda

“Bukan satu perkara yang pelik, dengan hanya mengubah headline, pulangan boleh meningkat lima ke sepuluh kali ganda dari biasa ” – Claude Hopkins, penulis buku ‘Scientific Advertising’

Anda guna FB Ads ?
Adakah anda mengalami masalah berikut bila buat headline ?

  1. Tak ada idea nak tulis headline
  2. Ambil masa berhari-hari nak keluarkan satu headline yang bagus
  3. Tak tahu cara nak tulis headline yang bagus

Jika anda jawab ‘Ya’, teruskan membaca.

Sebab masalah ini jika dibiar berterusan, boleh menyebabkan duit anda makin banyak rugi bila guna FB Ads. ( dan saya tak nak benda ini berlaku kepada anda )

Teruskan membaca, saya ada solusi untuk masalah headline anda.

Tak Ada Idea Nak Tulis Headline Power ?

Itu normal.
Karier saya dalam bidang penulisan iklan ini dah bermula sejak 2013.

Sejak dari itu, masalah tak ada idea iklan memang makanan saya.
Mungkin sebab tu la kot, saya muda-muda lagi dah botak ?

Setelah bertahun-tahun buat iklan, akhirnya saya dah nampak trend headline apa yang menjadi, DAN headline apa yang tak menjadi.

Dari situ, saya dah temui beberapa bentuk headline yang dah terbukti berkesan.

Sekarang, saya dah ada ‘acuan headline berkesan’ yang sesuai dengan selera pasaran Malaysia.

Setiap kali saya kena buat iklan baru untuk klien, saya pakai acuan ni.

Cepat siap.

Headlinenya pun power.

Dan, yang paling best, nak hasilkan headline power ni, tak perlu pening-pening fikir.

Ayat tu datang dari mulut pelanggan sendiri.

Ilmu headline ini saya telah rakam dalam satu video.

Ia berpandukan pengalaman yang saya kutip sejak jadi penulis iklan dan konsultan iklan sejak 2013.

Dan panduan video ini saya namakan sebagai :

Dalam panduan ini, anda akan belajar :

  1. 2 Senjata untuk tarik perhatian pelanggan – Fokus 2 benda ini jika anda nak hasilkan iklan yang menarik di mata pelanggan.
  2. 4 Fungsi Headline – Bila headline anda lengkap 4 fungsi anda, headline anda dah cukup kuat untuk buat pelanggan tertarik dan berminat nak beli produk anda.
  3. The Two Golden Headline Rule – Bila anda dah siapkan headline,  anda check 2 benda ini, untuk tingkatkan keberkesanan iklan anda.
  4. 6 Jenis Headline untuk FB Ads – Ini senarai jenis headline yang kerap saya pakai untuk Facebook Ads. Saya terangkan sekali kepada anda beserta contoh.
  5. Demo Bagaimana Nak Improve Headline – Saya tunjukkan kepada anda bagaimana saya improve headline, sampai headline tersebut buat orang tertarik nak baca.
  6. BONUS : Contoh Sebenar Headline & Gambar – Saya tunjukkan contoh headline dan gambar iklan yang telah berikan result peningkatan respon terhadap iklan saya. (jarang saya kongsi kepada umum perkara ini )

Apakah faedah panduan ini kepada anda ?

Selepas anda habis tonton video ini, anda akan :

  1. Lebih cepat nak siapkan headline
  2. Tak ada lagi rasa tension headline iklan tak siap-siap
  3. Lebih confident bila nak tulis headline
  4. PALING PENTING, anda akan tahu jenis headline yang buat pelanggan teruja nak beli produk anda

Berapa Harga Panduan Ini ?

RM20 sahaja

Tapi harga ini tidak kekal lama.

Harga akan dinaikkan lagi bila cukup kuota.

Jika anda ada masalah nak tulis headline, dapatkan segera, sebelum harga dinaikkan.

Berkesankah Kaedah Dalam Panduan Ini ?

Saya kongsikan feedback pengguna yang guna panduan ini :

“ Sekarang ni kos 1 prospek jatuh rm 2.50. Jauh berbeza dengan dahulu, kos 1 prospek jatuh rm 10. Semuanya berubah selepas saya mempraktikkan golden headline rule yang diajarkan. Jimat 4 kali ganda. Bagi saya ia penjimatan yang SANGAT besar. “- Tuan Zulqarnain, Johor

Dan ini seorang lagi.

“ Spend RM57.04, dapat 45 komen “ – Puan Ezrin, Bangi.

Cara Dapatkan Panduan Headline Ini

Langkah #1 : Mohon lakukan pembayaran RM20 ke :

Maybank : 552189517922 ( Lead Magnet Marketing )

CIMB : 8602917831 ( Lead Magnet Marketing )

Langkah #2 : Dengan menggunakan emel peribadi anda, sila hantarkan bukti bayaran ke personal@suffiansalahudin.com.my

Langkah #3 : Dalam masa 1-4 jam, saya akan reply link akses ke panduan.

Dapatkan sekarang jika anda nak gandakan keuntungan untuk tahun 2018 ini.