Dah buat FB Ads, tapi tak dapat sambutan ?
Makin blur apa nak buat ?

Mari saya tunjukkan step-by-step, bagaimana nak hasilkan ayat iklan FB yang menarik minat pelanggan untuk respon

Ini antara hasil iklan yang menggunakan kaedah step-by-step tersebut :
NOTA : Ini iklan menjual menggunakan FB Ads, bukan iklan contest free gift. 🙂

A. Iklan Produk Kecantikan


( 1k likes, 362 komen )
——-


( 2.1k likes, 3.9k komen )
——-


( 1.4k likes, 996 komen )
——-


( 411 likes, 198 komen )
——-


( 308 likes, 283 komen )
——-

( Baru 1,275 reach, sudah 10 komen berminat )

B. Iklan Produk Kesihatan


( 7.5k likes, 2.3k komen )


(5.7k likes, 419 komen )


( 1.2k likes, 332 komen )


( 34 likes, 50 komen )


( 39 likes, 49 komen )

C. Fesyen


( 462 likes, 481 komen )

D. Gajet

( 272 likes, 52 komen )

DISCLAIMER : Result may vary based on individuals. This is not a ‘get-rich’ program. Hardwork is a MUST.

Hai ! Saya Suffian Salahudin.

Hai.
Saya seorang konsultan online marketing.
Kemahiran utama saya adalah pemasaran berbayar online seperti FB Ads.

Saya faham masalah anda.
Dan anda tak perlu risau, sebab masalah anda tu normal.

Sejak 5 tahun lepas, saya sudahpun berpengalaman sebagai konsultan iklan kepada lebih 50 produk.

Masalah iklan tak dapat respon ni masalah yang saya handle setiap hari. ( Sebab tu saya muda-muda lagi dah botak )

Saya percaya anda pun dah cuba macam-macam, beli ebook macam-macam, pergi kelas sana-sini, dan akhirnya anda pun dah jadi ‘info overload’ tak tahu nak mula dari mana. Kan ?

Jadi, jangan susah hati.

Izinkan saya membantu.

Memperkenalkan…..Ads Prep Full Version

Ads Prep ini ialah panduan langkah demi langkah, bagaimana saya siapkan satu iklan yang berpotensi untuk dapat respon daripada pelanggan.

Ada 7 langkah, dan saya terangkan secara detail dan step-by-step dalam panduan Ads Prep ini.

Apa yang Terkandung Dalam Panduan Ads Prep Full Version ?

Dalam Ads Prep ini ada 9 video panduan.
Melalui 9 video panduan ini anda akan pelajari :

a. 6 fasa bagaimana otak manusia buat keputusan membeli
b. 2 format penulisan iklan yang menarik minat orang untuk respon
c. Template seketul-seketul apa nak kena tulis pada ayat iklan
d. Contoh-contoh iklan yang saya tulis sebelum ini untuk anda rujuk supaya lebih faham
e. 4 soalan yang wajib anda tanya pelanggan sedia-ada, supaya dapat testimoni storytelling  yang mantap ( ini sangat penting untuk buat orang baca dan terus yakin untuk cuba produk )
f.  2 Golden Headline Rules saya saya pegang untuk buat orang STOP dan baca iklan anda.
g. 6 jenis headline yang saya kerap guna untuk buat iklan, beserta contoh.
h. Budget Rule yang saya pegang ( ini mengelak daripada Facebook ‘ratah’ bajet, tapi respon ke laut )
i. Image Rule yang saya pegang untuk gambar iklan yang bagus untuk menjual

Betul Ke Ni ? Boleh Percaya ke Si Suffian Ni ?

Saya faham anda barangkali skeptikal. Scammer dan sifu pun ramai sekarang kan ?
Tak tahu nak pilih yang mana.

Izinkan saya perkenalkan diri saya dengan lebih lagi.

Saya dah terlibat dengan Facebook Ads sejak 2013.
Sejak 2013, saya fokus tentang pasaran Malaysia sahaja.
Kalau anda tanya saya pasal international market, sumpah saya tak tahu.

Tapi, kalau anda tanya tentang pasaran Malaysia, insyaAllah, saya boleh jawab apa yang berkesan, apa yang tidak berkesan.

Saya banyak melakukan research tentang macam mana nak jual online untuk pasaran tempatan.

Tulisan saya mengenai online marketing pernah disiarkan di Majalah Niaga.

Bahkan, ada company besar sanggup hire saya untuk dapatkan khidmat copywriting & fb ads daripada saya.


– Posting daripada Tuan Rafie Ramli, Pengarah Urusan suplemen kanak-kanak, Caliph.

Dan, Tuan Aqif Azizan pun confirmkan saya bukan scammer. 😛

Berilah satu peluang untuk diri anda.

Dan, kalau anda tak puas hati dengan pakej bantuan dari saya ini, jangan malu jangan segan untuk minta refund.
Saya refund on the spot, tanpa sebarang soalan.

Jangan risau. 🙂


Bonus Tambahan untuk Boost Kemahiran Iklan Anda

  1. 15-Minute Ads Consultation Call
    Jangan risau kalau selepas anda tamat tonton semua video, dan anda masih blur.
    Anda akan dapat satu borang. Isikan borang tersebut, dan saya akan call untuk bantu tunjukkan jalan.
  2. Step-by-Step 7 Langkah Siapkan 1 Iklan dalam 1 Jam
    Pernah tak terjadi kepada anda, lepas habis ebook/kelas, blur tak tahu nak start dari mana ?
    Don’t worry. Saya sediakan ‘action plan’ kepada anda untuk anda terus siapkan iklan pertama anda dalam masa 1 jam.
  3. Ads Review
    Dah siap iklan, nak saya review ? No problem.
    Lepas siapkan iklan, ada arahan dalam panduan ini, untuk anda submit kepada saya iklan anda.
    Saya akan review melalui call.

Berapakah Harga Pakej Panduan ‘Ads Prep Full Version’ Ini ?

Ini bukan panduan video semata-mata.
Anda dapat template iklan.
Anda dapat contoh iklan.
Anda dapat skrip soalan apa nak tanya kepada pelanggan sedia-ada supaya dapat jalan cerita storytelling yang padu.
Anda dapat contoh headline dan gambar yang bagus untuk iklan.
Anda dapat action plan step-by-step untuk siapkan iklan.
DAN, anda dapat consultation 15 minit dari saya menerusi telefon.
DAN, anda dapat 1 sesi review iklan lepas iklan anda siap.

Bernilai tak semua ini kepada anda ?
Tapi jangan risau, saya tak caj sampai RM1000. 🙂


Harga Pakej ‘Ads Prep Full Version’ untuk 2018

2018 ini, bermula Januari, saya akan naikkan harga perlahan-lahan untuk panduan ini.
Dan setiap kali dibuka, kuota cuma 80-120 orang sahaja.
Saya gemar group tak berapa besar seperti ini.
Lebih mudah untuk monitor.

INTAKE FEBRUARI 2018 – Tamat 2 Feb 2018
Hanya serendah RM100
(Terhad 100 orang)

Pengambilan akan ditutup apabila :

  1. Cukup 100 orang, atau;
  2. Jam menunjukkan 11.30 malam, Jumaat, 2 Februari 2018.

Ya, saya tutup betul-betul, ini bukan gimik.
Terlalu ramai nanti lebih sukar untuk saya support selepas belian.

Cara Mendapatkan Panduan ‘Ads Prep Full Version’ Ini

Maaf, Intake Februari Sudah Ditutup.

PS : Jika iklan anda bermasalah, jemput dapatkan panduan ini. Saya berani rekemen ini panduan yang sangat berbaloi dan berguna untuk anda. Kalau anda kecewa dengan kualiti panduan ini, emel kepada saya, saya refund tanpa sebarang soalan.

PPS: Pilihan di tangan anda. Anda bebas untuk buat keputusan. Fikirlah dengan waras sebelum membeli.

Nota : Jika ada sebarang masalah atau soalan, mohon emelkan ke : personal@suffiansalahudin.com.my